O nouă transă de peste 150.000 doze de vaccin au ajuns în România cu o aeronavă. Vaccinurile sunt transportate în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă. Dintre acestea, 13.650 doze sunt repartizate Centrului Regional de Distribuție Craiova.
Din cele 3 tranșe anterioare de vaccinuri, sosite în România până la data de 06 ianuarie 2021 (de 300.300 doze), s-au distribuit 131.370 doze, din care, numai astăzi, 11 ianuarie, 17.130 doze, către direcțiile de sănătate publică județene și Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.
În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România în cea de-a doua tranșă, cât și în cea de-a treia tranșă, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și Centrele regionale de depozitare, prin direcțiile de sănătate publică județene și cea a municipiului București.
Reamintim că, procesul de vaccinare se desfășoară, conform Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, pentru personalul prevăzut în Etapa I de vaccinare din domeniile sănătății
și social – sistem public și privat.

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

mersin eskort - Sekabet - Slot