Începând din această lună, Restaurantul Ellipse din cadrul Hotelului Ramada Craiova este printre puținele unități de profil care dețin Placheta Auguste Escoffier International decernată de către prestigiosul Ghid Escoffier. Practic, se poate spune că Ellipse by Ramada a ajuns în antecamera stelelor Michelline.

Potrivit Ghidului Escoffier, placheta se acordă după un singur criteriu: mâncarea din farfurie. Și Ramada a dovedit pe deplin că merită acest lucru. De la bucătăria moleculară, la meniurile tradiționale reinterpretate și artă în farfurie practic, nimic nu lipsește.

Ghidul Escoffier caută în întreaga lume restaurante rafinate dar care oferă mâncare de înaltă calitate la prețuri rezonabile. Prețul unui astfel de meniu în restaurantul craiovean va fi aproximativ 80 euro și trebuie comandat cu minim 48 ore înainte.

În România erau 3 restaurante care dețineau această plachetă, iar acum s-a alăturat și Ellipse by Ramada. Vă prezentăm în continuare meniul pregătit de către Chef Ciprian Nicolaescu în colaborare cu Chef Roxana Dragnea.

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !