Meciul a început echilibrat, cu faze în ambele jumătăți ale terenului. Prima faza importantă se petrece în minutul 8, când Ionuț Vînă șutează, iar Jovan Markovic preia cu capul și ratează poarta.
Următoarea fază importantă aparține tot echipei gazde, în minutul 22 când Bogdan Vătăjelu centrează, iar Ștefan Bairam înscrie. Din păcate, golul a fost anulat deoarece a fost înscris din ofsaid.
După această fază, Știința face un pressing constant in jumătatea adversă până în minutul 38 când Lyes Houri centrează, Bogdan Vătăjelu preia și, din nou, oltenii ratează.
Ultima fază importantă a partidei le aparține tot craiovenilor, în minutul 41. Bogdan  Vătăjelu centrează în careu, Antoine Conte lovește mingea,  dar Alex Chipciu degajează din fața porții.
Trei cartonașe galbene au văzut jucătorii celor două echipe în primul mitan, astfel: min. 15, Ciprian Deac (CFR Cluj), min. 17, Florin Ștefan (CFR Cluj) și minutul 33, Lyes Houri (Universitatea Craiova).
Și debutul celei de-a doua reprize se joacă tot în careul CFR-ului. În minutul 63 Lyes Houri marchează. Oltenii presează până spre finalul meciului când clujenii reușesc să ajungă la poarta lui David Lazăr, dar acesta apără providențial. Scor final, 1-0!

„Sunt fericit pentru rezultat, pentru faptul că ne-am calificat mai departe, echipa a jucat bine, cred eu, împotriva unei echipe foarte bine organizate, de aceea sunt bucuros și i-am felicitat pe jucători. Deja ne facem calculele pentru meciul de luni seara, cu Dinamo, și sper să reușim să marcăm pentru că din nou ratăm foarte mult. Avem foarte multe ocazii și nu reușim să marcăm. Astăzi a fost un meci total diferit față de cel din campionat. Am preferat să folosesc jucătorii odihniți, care am considerat că pot face față acestui joc. Sunt jucătorii noștri, sunt jucători importanți”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului.

La rândul său, antrenorului Clujului a venit nervos la conferința de presă. „Și noi și Craiova am început cu alte formule de joc decât la meciul de campionat. Craiova a început mai bine, a dominat prima repriză, au avut câteva ocazii, au marcat un gol din ofsaid. Noi am avut o echipă improvizată. Am avut două zile de antrenament după meciul din campionat. Am adus jucători de la echipa a doua. Din păcate pentru noi, lipsa unui atacant, pentru că avem patru atacanți în lot și niciunul nu este valid, m-a determinat să improvizez. Repriza a doua parcă a fost mai echilibrată decât prima, dar un gol extraordinar, de la distanță, a făcut diferența”, a declarat Dan Petrescu.

Asa e la Craiova/ Asa va fi mereu/ Iubirea pentru Stiinta/ La bine si la greu!

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !