Sirop: La ora actuală, în Craiova se tremură în casă

0
131

Liberalii acuză lipsa distribuirii agentului termic în calorifere. „Noi locuim la bloc. Consider că este o problemă de săătate publică, după părerea mea. Efectiv, tremurăm în casă. La temperaturile de afară să ni se dea puțină căldură seara, înainte de culcare și încă puțină dimineața, mi se pare căne duce cu gândul la niște vremuri de tristă amintire. Acesta este rezultatul unei politici dezastruoase dusă de actuala administrație PSD care au și scumpit agentul termic în această vara, motivându-ni-se anumite investiții pe care nu le-a văzut nimeni”, a precizat Flavius Sirop, consilier municipal.

Acesta a amintit și de avaria de anvergură, de săptămâna trecută și a prezentat, totodată riscurile unor astfel de avarii. „În spatele blocului meu, și nu numai acolo, s-au adus utilaje, s-a săpat și ne-au lăsat groapa asta imensă”, a mai precizat acesta arătând, totodată, mai multe exemple din oraș.

Sirop a acuzat și locatarii care, de foarte multe ori, preferă să stea în frig pentru a nu plăti agentul termic. „Plătim, este adevărat, dar, decât să plătim medicamente, mai bine plătim căldură”. a concluzionat acesta.

Comentarii

comentarii