Home Sport Semimaratonul Craiovei – Ediția a II-a – Împreună pentru Comunitate!

Semimaratonul Craiovei – Ediția a II-a – Împreună pentru Comunitate!

0
43

Duminică 29 septembrie 2019, ora 11.00
Trei săptămâni pînă la STARTUL Semimaratonului Craiovei
Pe 29 septembrie 2019 #AlergămpentruComunitate!
Povestea Semimaratonului Craiovei a fost inițiată în anul 2018 de către Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă Craiova (ARTI) –  asociație non-profit ce activează de 16 ani în folosul comunității locale craiovene, derulând peste 300 de proiecte cu 10.000 de beneficiari direcți finali.
În acest an 14 ONG-uri s-au alăturat proiectului, fiecare susținând o cauză din comunitate. Nevoile sunt multiple: de la alfabetizarea copiilor (ARTI), proiecte de educație (Asociația Lindenfeld), terapii specifice (A.N.C.A.A.R. filiala Craiova), achiziție de aparatură medicală pentru spitalele craiovene (Fundația Anya), pregătirea câinilor pentru intervenția în situații de urgență (Centrul Național de Educare Canină), asistență în efectuarea temelor pe parcursul anului școlar (Crucea Roșie filiala Dolj -Craiova), vizite în mediul urban pentru copiii din mediul rural (Asociația Inimi Creative), montarea de rasteluri pentru biciclete în liceele din oraș (JCI Craiova), acoperirea nevoilor persoanelor aflate în cadrul Centrului Social de Urgență pentru persoane fără adăpost „Sf. Vasile” (Asociația Vasiliada), strategii care să ușureze procesul de învățare (Asociația RO-Talent, filiala Craiova), amenajarea și dotarea unei săli de AIKIDO (Clubul Sportiv MEIYO Craiova), susținerea copiilor fără posibilități materiale din mediul rural să își continue studiile la liceu (Fundația World Vision România), achiziționarea  unui echipament radiologic de ultimă generație pentru Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova (ACCES Oltenia), sau construirea primei tabere din Oltenia pentru copii cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave (Asociația Bucurie pentru Viață).
Taxele achitate pentru înscrierea la Semimaraton vor servi susținerii uneia dintre cele 14 cauze, în funcție de opțiunea exprimată de fiecare alergător în momentul înscrierii!
Semimaratonul Craiovei este singurul eveniment sportiv și caritabil din orașul Craiova, devenind astfel EVENIMENTUL COMUNITĂȚII!
Taxele de înscriere sunt:
Până pe 28.09. 2019  – 80 lei
Pe 29.09. 2019 (la locul de desfășurare al Evenimentului) – 100 lei
Copiii sub 14 ani – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei
Elevii peste 14 ani și studenții- până pe 29.09.2019 inclusiv -30 lei
Pentru Canicros – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei
Înscrieri se fac aici: //www.semimaratonulcraiovei.ro/inscrieri/
Pentru cei care vor să susțină oricare dintre cauzele acestui an, există posibilitatea donațiilor: //www.semimaratonulcraiovei.ro/donatii-shop/
Pentru cei care nu se pot număra printre alergători, îi așteptăm la  START cu un banner simpatic, aplauze generoase sau o îmbrățișare pentru participanții la curse!
9 sunt cursele la care cei interesați pot participa:
Semimaraton individual (21 km)
Semimaraton ștafetă 3 membri/Cursa Companiilor (21 km)
Cursa de 14 km
Cursa de 7 km
Cursa populară (2 km)
Cursa fotoliilor rulante (2 km)
Cursa copiilor (2-3 ani: 200 m, 4-5 ani: 300 m, 6-7 ani: 500 m, 8-9 ani: 600 m, 10-11 ani: 800 m, 12-13 ani: 1 km)
Cursa bebelușilor de mers de-a bușilea (1-2 ani: 50 m)
Canicros (1 km)
S-au alăturat în calitate de SPONSOR: Auchan Craiovița – pentru cel de-al doilea an consecutiv, Senic Quality, Librărie.net, Logiscool, Fastrackids!
Colaborează în vederea organizării Evenimentului: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, JCI Craiova, Sala Polivalentă, Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, Târgul de Turism al Olteniei, Club Sportiv Municipal, Liceul cu Program Sportiv ʺPetrache Trișcuʺ, Societatea Studenților Mediciniști din Craiova, Bebe Vesel.ro, EduBenefits
Evenimentul beneficiază de sprijinul media al: Oltenia TV, Ziarul Sănătatea, Realitatea de Craiova, Jurnalul Olteniei, Kiss FM, Indiscret în Oltenia, ESTV, Lupa mea, Amiral Media, Gazeta de Sud, Radio România Oltenia, Cuvântul Libertății, Radio Crazy, Oltenia 24, Radio Horion, TVR Craiova, Săptămâna în Oltenia, Alto Media, Pion Media, Radio Sud, Cronica Olteniei, Sportul Doljean.
Despre Eveniment se vede și pe ecranele din mijloacele de transport ale Regiei Atutonome de Transport Craiova! Mulțumim Amiral Media Advertising!

Comentarii

comentarii