,,Mă numesc Emilia! Nu am numele sau datele de contact ale poliţiştilor care ne-au ajutat sa ajungem la aeroport în dimineaţa zilei de 24 octombrie , orele 4:30. Ne-am pierdut la semafor în Craiova şi poliţiştii s-au oferit să ne arate drumul spre aeroport. Am ajuns cu bine! Doresc să le mulţumesc!”. Acesta este mesajul primit de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.
În dimineaţa zilei de 24 octombrie a.c., Costel şi Marius fluidizau circulația pe Calea Severinului. Cei doi polițiști au observat un autoturism, care părea să circule cu viteză, pe care l-au oprit, prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie.
Astfel, poliţiştii au stabilit că, în autoturism se aflau un bărbat de 30 de ani, conducătorul autoturismului şi doi pasageri, un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 50 de ani, toţi din judeţul Golj.
Întrucât conducătorul autoturismului părea foarte obosit si agitat, poliţiştii au efectuat testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Acesta s-a conformat solicitărilor poliţiştilor, însă i-a rugat ca verificările să dureze cât mai puţin, deoarece în cel mai scurt timp, trebuia să ajungă la aeroport, de unde femeia urma să decoleze cu destinaţia Londra, iar acesta să ajungă în judeţul Gorj, pentru a merge la serviciu.
Constatând că totul este în regulă, aflând mai multe detalii de la cele trei persoane, care au povestit că, nefiind din judeţ, s-au rătăcit prin oraş şi realizând că nu mai pot ajunge în timp util la aeroport, colegii noştri au luat hotărârea să îi ajute.
Astfel, pentru a preveni un eventual eveniment rutier, generat de oboseală, dezorientare şi presiunea timpului şi convinşi că distanţa pe care o mai aveau de parcurs nu le permitea să ajungă în timp util, colegii i-au condus către aeroport.
Şi drumul, parcă, a fost mai scurt!
Femeia a ajuns cu bine în Londra, de unde ne-a trimis mesajul de mai sus!
,,Am observat că era agitat, ulterior am stabilit că este în regulă şi am înţeles motivul agitaţiei! Aşa că am hotărât să îi ajutăm! Este un lucru firesc, omenesc! Ne bucuram că au ajuns cu bine!,, este mesajul colegilor noştri.
Noi îi felicităm şi le mulţumim pentru modul în care îşi fac meseria!”, se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Dolj.

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !