Home Politic Cosmin Roșulescu, președinte al PMP Craiova

Cosmin Roșulescu, președinte al PMP Craiova

0
45

Cunoscutul avocat Cosmin Roșulescu a fost prezentat, luni, ca președinte al organizației municipale a PMP Craiova. Avocat cu state vechi se poate spune, este membru al Baroului Dolj din iulie 2002. Roșulescu este, in prezent, consilier al Prodecanului Baroului Dolj și membru în Consiliul Baroului. Mai trebuie precizat faptul că avocatura a fost a doua dragoste a lui Cosmin, primele studii desăvârșindu-le in Automatică și Calculatoare, în anul 1994.

„M-am alăturat Miscării Populare odată cu venirea lui Teodor Paleologu, pe care îl știam din perioada când am activat împreună în PDL. Sunt convins că mesajul său a fost cel mai bun mesaj care putea fi dat de către un candidat. Probabil ca, suprapunerea mesajului său peste cel al altor candidați de centru – dreapta a făcut ca, din păcate, scorul, la nivelul municipiului Craiova, să nu fie cel dorit”, a explicat Roșulescu.

Strategia PMP pentru alegerile locale locale de la mijlocul anului viitor va fi finalizată până „cel mai târziu la 15 ianuarie, în prezent fiind sondate un număr de trei persoane pentru candidatura la Primăria Craiova, a mai precizat Roșulescu. „Temele avute in vedere pentru stabilirea candidatului sunt diverse și țin de învățămînt, de înfrastructura, de deteriorarea arhitecturală a orașului: Sunt craiovean de peste zece generații și privesc cu mâhnire la patrimoniul inestimabil al orașului care se distruge. Sunt convins că există soluții. Din nefericire, Craiova este, din nou, codașă. Alte orașe implementat soluții pentru conservarea patrimoniului cultural”, a mai punctat acesta.

 

Comentarii

comentarii