Home Politic CEC Bank a „tăiat” pensiile doljenilor

CEC Bank a „tăiat” pensiile doljenilor

0
34

„S-a spus clar că vom crește pensiile românilor. Atât președintele Iohannis, cât și premierul Ludovic Orban, au spus cșar că nu vor fi tăieri de pensii. Cei de la PSD s-au folosit și se folosesc și au propagat în tot județul, o eroare a celor de la CEC și doresc ca pe această cale să cer demiterea conducerii CEC Dolj pentru bunul fapt că nu au avut bunul simț să-și ceară scuze celor peste 17.000 de pensionari care primesc pe card pensia. Am înțeles că au folosit un fișier din luna august, când nu erau pensiile mărite, astfel încât ieri, când și-au verificat cardurile, au gasit pensiile micșorate. Într-o țară normală, reprezentanții CEC ar fi trebuit să le trimită acelor oameni un SMS că «dintr-o eroare au primit pensiile mai mici și că totul a fost remediat»”, a declarat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj.

Declarația liberalului doljean survine în urma scandalului iscat din cauza unuei erori în baza căreia banii le-au fost virati celor aproximativ 17.000 persoane care-și primesc banii în cont la CEC Bank la nivelul lunii august 2019.

La rândul său, senatorul Mario Ovidiu Oprea a arătat cu degetul către PSD. „Reprezentanța CEC de la Poiana Mare a anunțat oamenii că pensiile sunt mai mici pentru că le-a tăiat PNL-ul și a doua zi când s-a primit răspunsul că oamenii primesc banii integral a spus că ea a dat telefon la PSD și s-a rezolvat problema. Ca să vedeți cât de ușor de dus de nas îi cred ei pe pensionari”, a precizat senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea.

Precizăm că în cursul serii de miercuri eroarea a fost îndreptată, dar banca nu a anunțat benenficiarii de acest lucru.

Comentarii

comentarii