Sâmbătă, 1 decembrie a.c., efective de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranța cetățenilor, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, organizate la nivelul municipiilor Craiova și Târgu Jiu.
Totodată, vom participa la parada militară, prin prezentarea unor autospeciale din dotarea Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
Duminică, 2 decembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele U CRAIOVA 1948 CS S.A. și AFC DUNĂREA CĂLĂRAȘI, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, din municipiul Craiova și la partida de fotbal disputată între echipele FCSB și GAZ METAN pe Stadionul ” Nicolae Dobrin ”, din municipiul Pitești.
Echipajele de jandarmi vor acţiona pentru prevenirea unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.
Recomandăm participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să manifeste atenţie pe traseele de deplasare, precum şi pe timpul desfăşurării evenimentelor, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !